Vizitator Yoga

Tarif perceput celor care doresc să plătească participarea la clasele de Yoga, cu ședința, fără a se angaja la un abonament.

Ședință privată Yoga/Pilates

O ședința individuală de 60-75 minute, în care îți propunem un plan personalizat de practică, în funcție de probleme tale de sănătate, limitările și nevoile tale. Sunt incluse accesoriile cu care lucrăm.

Ședință Yoga Seniori/Pilates

Tarif perceput pentru clasele de Yoga pentru Seniori și pentru toate clasele e Pilates. Pensionarii dovada cuponul de pensie. La aceste clase, saltelele și accesoriile sunt incluse în tarif.

Ședință Heartful Yoga

O clasa de Yoga de 60 minute, care nu este inclusă în abonament. La această clasă, accentul este pus pe repirație și mai puțin pe mișcare, fiind o clasă potrivită atât începătorilor, cât și celor care doresc să gestioneze situațiile de stres din viața lor cu ajutorul respirației. Saltelele și accesoriile sunt incluse în tarif.

Abonament Yoga 4 ședințe

Oferă 4 intrări în 4 săptămâni la toate clasele de Yoga din orarul studioului, de luni pana sâmbătă. Abonamentul se poate îngheța o singură dată pentru o perioadă calendaristică de 7 zile. Saltelele și accesoriile sunt incluse în tarif. Elevii de peste 16 ani, studenții, pensionarii, dar și persoanele care locuiesc într-o rază de 1 km în jurul studioului beneficiază de reducere de 20%, cu dovada carnetlui de elev/student, a cuponului de pensie sau a adresei din CI/vizei de flotant.

Abonament Yoga 8 ședințe

Oferă 8 intrari în 4 săptămâni la toate clasele de Yoga din orarul studioului, de luni pana sâmbătă. Abonamentul se poate îngheța o singură dată pentru o perioadă calendaristică de 7 zile. Saltelele și accesoriile sunt incluse în tarif. Elevii de peste 16 ani, studenții, pensionarii, dar și persoanele care locuiesc într-o rază de 1 km în jurul studioului beneficiază de reducere de 20%, cu dovada carnetlui de elev/student, a cuponului de pensie sau a adresei din CI/vizei de flotant.

Ședință Armonizare Sunet

Tarif perceput pentru clasă de Armonizare cu Sunet susținută lunar de către colaboratorii noștri externi, de la Vatra Sufletului.

Pachete pentru companii sub forma de Lunchbreak Yoga sau Lunchbreak Pilates

Clase de Yoga sau Pilates, care se pot ține fie în cadrul studioului, fie în cadrul companiei Dvs. Se organizează sub forma unor class private de grup cu minimum 5, maximum 16 participanți.

Tura de Sânmihaiu Român

Alergare și Yoga la Sânmihaiu Român.