De la pasiue, la idee, la studio “and More”

The Yoga Venue este o idee care s-a materializat în jurul unei pasiuni. Totul a plecat de la dorința de a aduce în spațiul de wellness din Timișoara o alternativă la oferta deja destul de bogată din domeniu. Am pornit de la câteva tipuri de Yoga, după care, pe măsură ce comunitatea noastră a crescut, am extins și oferta de clase. Astfel reușim să acoperim nevoile de wellness și wellbeing manifestate de membrii comunității noastre dinamice și în plină expansiune.

Așadar, de la Yoga, ne-am extins la Pilates, după care am introdus clasele de Body Fit, precum și o serie de alte clase pentru a construi o propunere cât mai completă de relaxare, eliberare a stresului, îmbunătățire a flexibilității, dar și a condiției fizice prin antrenamente cardio mai intense.

slide_3

Hobby transformat în profesie

The Yoga Venue este viziunea Alexandrei care, a renunțat la viața din corporație pentru a-și urma pasiunea pentru Yoga. Descoperirea acestei pasiuni a venit treptat, timp de cinci ani în care Alexandra a practicat individual diferite rutine. Practica individuală a determinat-o să-și dorească mai mult, să descopere în profunzime ceea ce înseamnă Yoga și ce beneficii aduce minții, spiritului și trupului.

Din acest punct și-a dorit să descopere mai mult, așa că a urmat o serie de seminarii și workshopuri în țară și în străinătate pentru a-și construi o abordare proprie asupra disciplinei.

Odată ce cunoștințele în domeniu, dar și abilitățile fizice i-au permis să ajungă instructor, a pus bazele The Yoga Venue, concept în jurul căruia a reușit să adune o echipă entuziastă de instructori specializați pe diferite ramuri de Yoga, dar și pe alte discipline mai mult sau mai puțin conexe, cum ar fi Pilates sau Body Fit.

Studio de Yoga “AND MORE”

Pe lângă echipa de instructori pasionați, The Yoga Venue se dorește a fi o comunitate a celor preocupați de un stil de viață sănătos și de combaterea efectelor negative ale sedentarismului.

Un alt aspect important al viziunii noastre este deschiderea către mediul creativ din oraș. Tocmai de aceea deschidem studioul nostru către noi experiențe, către produse creative făurite de mâini iscusite. Fii cu ochii pe noi și descoperă evenimentele pe care ți le pregătim! S-ar putea să te inspire.