DESCOPERĂ ORARUL CLASELOR

REZERVĂ UN LOC!
Vizitează secțiunea de abonamente dacă vrei să te asiguri că ai întotdeauna locul tău la clasele preferate!

Constă într-un set de exerciții fizice, cunoscute ca asane sau posturi, executate fiecare separat, fără legătura între ele. Se adresează atât începătorilor, cât și celor de nivel mediu sau avansat care doresc sa aprofundeze pozițiile. Este o clasa în care se folosesc foarte des accesorii: blocuri pentru Yoga și curele. Se practică fără adidași sau șosete.

Este o clasă de Yoga lentă și sigură, care se adresează celor care au probleme de coloană, dar și celor care stau mult la birou într-o postură incorectă. Pozițiile de Yoga sunt modificate cu ajutorul accesoriilor, pentru a putea fi executate în siguranță. Se practică fără adidași sau șosete.

Este o abordare mai meditativă, cu o concentrare fizică mult mai profundă decât practicile Yang. Aici practicantul încearcă să acceseze țesuturile profunde, cum ar fi țesutul conjunctiv și fascia, iar multe dintre posturi se concentrează asupra unor zone care cuprind articulațiile, cum ar fi: șoldurile, sacrul, coloana vertebrală. Pe măsură ce practicantul înaintează în vârstă, flexibilitatea articulațiilor scade, de aceea Yin Yoga este o modalitate minunată de a menține această flexibilitate. Această practică intimă de Yoga cere studenților să fie gata să se familiarizeze cu sinele, cu sentimentele, senzațiile și emoțiile, ceea ce pot fi ușor evitate într-o practică deYoga cu ritm rapid. Yin Yoga este adesea folosit în programele care se ocupă cu dependențe, tulburări de alimentație, anxietate și dureri profunde sau traume. Se practică fără adidași sau șosete.

Vinyasa Flow Yoga presupune mișcarea continuă, aproape ca un dans, dintr-o postură în alta, în care respirația se sincronizează cu mișcarea. Este o clasă de nivel mediu, dar poate fi o variantă și pentru începătorii care doresc mai mult. Se practică fără adidași sau șosete.

O clasă de Yoga lentă și sigură, pentru persoanele de peste 55 ani a căror mobilitate nu este foarte bună. Se adresează persoanelor care doresc să aibe grijă de articulațiile lorși de coloana vertebrală, să își îmbunătățească respirația, dar și calitatea vieții. Nu trebuie să mai fi făcut sport sau Yoga înainte.

Este o clasă de Yoga adresată exclusiv bărbaților. Pentru că poate părea destul de intimidant să practici doar printre femei, dorim să vă expunem principalele motive pentru care Yoga poate fi o completare minunată a activităților fizice pe care le puteți face într-un club de fitness sau dacă practicați alte sporturi cu regularitate. Rutine dedicate domnilor care au mai practicat sau nu Yoga. Se practică fără șosete și fără adidași.

60 de minute de exerciții, executate la saltea cu accesorii diferite (benzi elastice, cercuri, scaune, discuri etc.), după metoda originală a lui Joseph H. Pilates, care îmbunătățesc postura și flexibilitatea, cresc forța întregului corp și dezvoltă armonios, în mod special, musculatura abdomenului și a spatelui. Se practică fără adidași sau șosete.

60 de minute de exerciții, executate la saltea, după metoda originală a lui Joseph H. Pilates, care îmbunătățesc postura și flexibilitatea, cresc forța întregului corp și dezvoltă armonios, în mod special, musculatura abdomenului și a spatelui. Se practică fără adidași sau șosete.

50  min după metoda originală Pilates cu Swiss Balls (mingi) și alte accesorii. Pe măsura ce uterul începe să se expandeze și pelvisul începe să fie împins în anteversie, lucrând la clasa de Pilates Prenatal, bicepșii femurali si fesierii vor deveni mai tonifiați, pentru a contrabalansa surplusul de greutate din partea frontală. Vom lucra la coordonarea respirației cu mișcarea, la tonifierea zonelor de impact, dar și la îmbuntățirea echilibrului în așteptarea zilei celei mari. Nu în ultimul rând, această clasă ne va ajuta în perioadă de recuperare după perioada de lăuzie. Se practică fără șosete și fără adidași.